LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

swingkatten

Välkommen till Swingkatten

Swingkatten är en förening i Uppsala för swing, lindy hop, jitterbug, stepp, balboa, boogie woogie, västafrikansk dans, charleston, blues och annan dans. Vi arrangerar danskurser, danskvällar och shower.

Uppförandekod

Vi vill att alla ska må bra och trivas på Swingkattens dansevenemang. Därför har styrelsen tagit fram denna Uppförandekod som ni alla gärna får ta del av.

Klicka på rubriken för att läsa hela uppförandekoden!

Alla kurser och socialdans är inställd tills vidare

Det är ett fortsatt allvarligt läge i vårt land med Coronaviruset. Swingkatten vill ta ansvar för att minska smittspridningen och har därför beslutat att all återstående kursverksamhet ställs in denna termin. Den har ju även sen tidigare varit inställd från 14 mars och framåt.
 
All socialdans är också fortsatt inställd tillsvidare, inget slutdatum finns i nuläget. Även samtliga träningstillfällen är inställda.
 

Uppsala Boogie Woogie Weekend 2020 Inställt/Canceled

(See in English below) Swingkattens styrelse har idag 12/3 beslutat att ställa in UBWW 2020 på grund av den rådande situationen med Coronaviruset. Vi beklagar de svårigheter som det kan medföra. För vidare information se utskickat e-brev till anmälda deltagare.

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans